Geplaatst op 30 september 19

EPN Testamentcheckdag 8 november 2019

Testamentencheckdag.nl

Hoe lang geleden is het dat u uw testament heeft laten opmaken? En weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft? Op vrijdag 8 november 2019 organiseert EPN de Nationale Testamentencheckdag. Tijdens deze dag kunt u in gesprek met onze leden om uw testament te laten controleren.

Waarom een testamentencheck?

Wellicht herkent u het: u bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u onlangs samen met uw partner een woning gekocht en heeft u toen meteen een testament op laten maken. Maar weet u precies wat er in uw testament staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? En wat gebeurt er met uw bedrijf?

Het leven verandert snel. Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament. Daarnaast zijn er veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u ervan verzekerd bent dat uw testament bij u past.

Voor wie is de Testamentencheckdag?

Van jong tot oud en van alleenstaand tot gehuwd: de Testamentencheckdag is dé dag om uw testament te laten controleren, ongeacht uw situatie. Iedereen met een testament is van harte welkom bij één van onze notarissen of kandidaat-notarissen om het testament door te nemen. En heeft u geen testament? Ook dan bent u van harte welkom om advies in te winnen.

Waarom EPN?

Onze leden zijn succesvolle (kandidaat)-notarissen die gespecialiseerd zijn in erfrecht en estate planning. Zij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, die altijd zijn afgestemd op uw situatie en wensen. EPN-leden kijken verder en zorgen ervoor dat uw zaken goed én slim worden geregeld. Zo komen u en uw familie er sterker uit, zodat en kunt u de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunt zien.

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden