Geplaatst op 09 mei 22

Dag van het Erfrecht op 16 juni 2023

Heeft u al een (levens)testament? En zijn uw (levens)testament en/of huwelijkse voorwaarden nog up-to-date? Op vrijdag 16 juni 2023 organiseert EPN samen met de vFAS en VEAN- advocaten de Dag van het Erfrecht. Deze dag is in het leven geroepen om het belang van deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen onder de aandacht te brengen. U bent van harte welkom om vrijblijvend advies in te winnen bij uw EPN notaris.

Laat uw (levens)testament en huwelijkse voorwaarden goed controleren

Misschien herkent u het: u bent al langer getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u een woning gekocht en heeft u ook een testament op laten maken. Maar weet u nog precies wat er in uw testament staat? En sluiten uw huidige wensen daar nog op aan?

Iedere levensfase is anders. Misschien heeft u kinderen of kleinkinderen gekregen, heeft u een andere woning gekocht of bent u hertrouwd en hebt u kinderen uit een eerdere relatie. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw (levens)testament. Ook zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u tijdig laat controleren of alles nog up-to-date is en aansluit op uw wensen.

U bent van harte welkom!

Wilt u uw (levens)testament of huwelijkse voorwaarden vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een testament? U bent van harte welkom bij uw EPN notaris! Bekijk hier alle EPN leden bij u in de buurt.

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden