Corona:

In verband met het Coronavirus heeft het EPN-bestuur in overleg met de commissie Patchwork family besloten om de bijeenkomst op 23 maart, Patchwork family, te annuleren.
Omdat het COEP-onderwerp gekoppeld was aan deze bijeenkomst, worden ook alle COEP-groepenbijeenkomsten geannuleerd.
Het EPN-bestuur gaat samen met de commissie Patchwork family kijken naar een andere mogelijkheid.
Wij vinden het heel jammer dat deze bijeenkomst niet door kan gaan, maar wij denken hiermee een juiste beslissing te hebben genomen.

Op 23 maart 2020 verzorgt de commissie “patchwork family” de bijeenkomst over de producten die zij over dit onderwerp hebben gemaakt.
De commissie patchwork bestaat uit: Bep Bergman-Klaasen, Marieke Gortemoller, Sven Hoogeveen, Martijn Maas, Marjolein den Otter, Irma van der Zon en namens de WAR, Peter Blokland. De commissie heeft vele uren gewerkt aan o.a. een uitgebreide brochure over dit onderwerp.

In de ochtend van 23 maart 2020 zal de brochure met de leden worden gedeeld.

In de middag is er aansluitend aan deze bijeenkomst de bijeenkomst voor de COEP-gespreksleiders. De COEP staat in het voorjaar in het teken van de patchwork family. De COEP-bijeenkomsten in het voorjaar zullen weer een intervisie karakter hebben. Er is geen opdracht aan verbonden die ingeleverd moet worden. (De COEP-gespreksleiders ontvangen een uitnodiging voor de gespreksleidersbijeenkomst op 23 maart van 13.30 tot 16.00 uur.)

tijden: ontvangst 9.00 uur, bijeenkomst van 9.30 uur tot 13.00 uur
locatie: Jaarbeurs te Utrecht (Beatrixgebouw)
kosten: 50,- euro ex btw EPN-leden, niet-leden 195,- ex btw
pe-punten: 3 pe punten EPN, KNB.

Aanmelding bijeenkomst Patchwork family 23-3-2020


Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden