Mevrouw mr. C.M. (Christine) Klein

mr. Christine Klein

Over

Bij mr Christine Klein kunt u vooral terecht voor kwesties op het raakvlak van de juridische en emotionele aspecten bij een erfenis (of de voorbereidingen daarop).
Zij is notarieel vakvrouw, estateplanner, nalatenschapsmediator en -coach en kiest voor een eigentijdse aanpak en duurzame oplossingen binnen de familie. Ze is al meer dan 30 jaar werkzaam in het notariaat in de regio Het Gooi, Utrecht en Amsterdam.

Ze houdt van het notariële ambacht maar is vooral ook een mensenmens. Juist het begeleiden van mensen is haar specialiteit zodat cliënten zélf krachtig, respectvol en voorspoedig de erfenis kunnen afhandelen. Ruime ervaring met cliënten met (erfrechtelijke) conflicten, een open en empathische houding maken dat er duurzame oplossingen mogelijk zijn.

Coaching tot Communicatie is haar motto. Daarbij maakt zij gebruik van haar kennis en ervaring opgedaan bij Phoenix Opleidingen te Utrecht, zoals NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en Familieopstellingen. Christine is ook deskundig op het gebied van transitieprocessen en rouwbegeleiding.

Christine: ‘Uiteraard hoort het fiscale aspect er ook bij. Voor mij is de essentie om mét mensen en vóór mensen te werken. Echt contact, veiligheid, goed luisteren en doorvragen, maar soms ook daadkrachtig, no-nonsens doorpakken.

Omdat ze meer tijd voor haar cliënten neemt, komt er meer informatie beschikbaar en daarmee ook meerdere opties.  Zij is flexibel, komt vaak bij mensen thuis en heeft een groot werkgebied. Ze is al jaren “familienotaris” en kan sparringpartner zijn voor zowel de ouders, kinderen en kleinkinderen. Ook vrouwelijke cliënten stellen het op prijs als een vrouwelijke juriste hen bijstaat in lastige tijden, na bijvoorbeeld een overlijden of een andere impactvolle situatie.

Overige gegevens

Kantooradres Amsterdam, Van Eeghenlaan en Zeist, Zusterplein 22A
Telefoonnummer kantoor 0651828480 of 030- 6914683
Kandidaat Notaris / Notaris Woortmann Notarissen
Postcode 3703 CB
Woonplaats Zeist

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden