De heer mr. G.W. (Gerben) Gramser

Notariskantoor Spier & Hazenberg

Over

Gerben Gramser is een ervaren en bevlogen notaris. In 1994 rondde hij zijn studies Notarieel Recht en Privaatrecht af aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Sinds 2002 is hij verbonden aan Notariskantoor Spier & Hazenberg in Amsterdam, waar hij sinds 2008 werkzaam is als notaris.
Gerben: ‘Ik houd mij voornamelijk bezig met relatievermogensrecht en erfrecht. Ik heb veel ervaring met huwelijkse voorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen. Mijn interesse ligt bij de wat meer complexe zaken.
Ik begeleid veel stellen met een internationale achtergrond, of Nederlanders met bezittingen in het buitenland met het opstellen van huwelijkse voorwaarden of testamenten. Ook wikkel ik veel nalatenschappen af met internationale aspecten Daardoor werk ik ook regelmatig samen met
collega’s in andere landen (m.n. Frankrijk).
Daarnaast zie ik ook op mijn kantoor veel relatief jonge mensen of stellen die een starten maken met het wonen en werken in Amsterdam. Deze doelgroep denkt vaak anders na over zaken. Ik vind het belangrijk dat zij óók optimaal worden geholpen.’
Bij Notariskantoor Spier & Hazenberg staat een persoonlijke en efficiënte aanpak centraal. Het kantoor heeft een lange geschiedenis in het notariaat en daardoor een brede expertise.

Overige gegevens

Kantooradres Westeinde 24
Telefoonnummer kantoor +31 20 531 76 54
Postcode 1017 ZP
Woonplaats AMSTERDAM

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden