Mevrouw mr. H.G.N. (Hella) Slegt-Moens

De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs

Over

Hella Slegt-Moens is een gedreven (toegevoegd) notaris. Hella studeerde notarieel recht aan de universiteit van Leiden. Vervolgens behaalde zij in Engeland (Universiteit van East Anglia) een master of laws graad. Ze is sinds 1993 werkzaam in het notariaat. Hella is gespecialiseerd in personen- en familierecht en erfrecht.

Hella: ‘Ik adviseer mijn cliënten bij ingewikkelde vraagstukken op juridisch en fiscaal gebied, zoals regelingen voor samengestelde gezinnen of mogelijkheden om erfbelasting te besparen of te spreiden. Samengestelde gezinnen adviseren is doorgaans de grootste uitdaging, omdat hier meerdere aspecten spelen. Dan heb ik echt al mijn ervaring nodig om de analyse te kunnen maken van alle wensen in alle situaties en dan een oplossing te bedenken die voor de cliënt, maar vooral ook voor de nabestaanden goed werkbaar is. Het is ook belangrijk dat je dan goed duidelijk maakt wat de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden zijn. Je moet daar heel helder in zijn en ook goed de tijd nemen voor de cliënten. Ik geef dan ook altijd zoveel mogelijk de gevolgen aan van de regelingen die zij beogen. Daar wil ik helder in zijn en maak ik tijd voor. Soms komen er dan ineens hele andere dingen uit dan ze oorspronkelijk van plan waren. Alleen maar klakkeloos opschrijven wat iemand in eerste instantie wil, is niet iets wat ik zie als een goed advies.’

Hella werkt bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs in Oisterwijk, dat zich kenmerkt door een laagdrempelige aanpak en gedegen juridisch advies. Van advies over de eerste gang van zaken na een overlijden tot een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap: De Hair Vrijdag staat altijd klaar met een luisterend oor en  advies. Het kantoor heeft veel cliënten met grote ondernemingen en aanzienlijke vermogens waar de expertise op estate planning ook breed wordt ingezet.

Door het ervaren familierechtteam van dit kantoor, kunnen cliënten met de meest uiteenlopende verzoeken vaak op korte termijn goed geholpen worden. De Hair Vrijdag heeft hiernaast brede ervaring in de samenwerking met fiscalisten en andere adviseurs. In die zin is het een kantoor met een gemoedelijke, informele sfeer en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Overige gegevens

Kantooradres De Balbian Versterlaan 6
Telefoonnummer kantoor 013-5233400
Postcode 5061 JC
Woonplaats Oisterwijk

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden