Mevrouw mr. I.M.H. (Irma) van der Zon

IMH van der Zon (zzp)

Over

Irma van der Zon is werkzaam als zelfstandig interim kandidaat-notaris. In 1997 rondde ze haar studies in Notarieel Recht en Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam af. Sinds 1999 specialiseert zij zich in erfrecht, huwelijksvermogensrecht en personen- en familierecht. Naast kandidaat-notaris en EPN-lid, is Irma docent bij FBN en rechter-plaatsvervanger. Zij is verder jarenlang auditor voor de KNB geweest.

Irma vertelt: ‘Het werk als estate planner vind ik enorm interessant en afwisselend. Met name in het familierecht vind ik mijn uitdaging. Het familierecht is namelijk niet altijd zwart-wit. Soms is het een puzzel. Per situatie kunnen de gevolgen van een wet of regeling verschillen. Daarom vind ik het belangrijk om ingewikkelde zaken altijd helder en begrijpelijk aan mijn cliënten uit te leggen. Op die manier komen we samen tot de beste oplossing en kan ik de wensen van mijn cliënten realiseren. Daar doe ik het voor!’

Irma van der Zon is als interimmer veelal werkzaam voor notariskantoren en kan ook door particulieren ingeschakeld worden voor erfrechtadviezen, een second opinion of het afwikkelen van nalatenschappen. Hierbij staan uiteraard de persoonlijke wensen van haar cliënt voorop.

Overige gegevens

Kantooradres Triumphperenlaan 35
Postcode 3452 KE
Woonplaats Vleuten

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden