Mevrouw mr. J. (Janny) Teensma-Broos

Oostland Notaris

Over

Janny Teensma-Broos is een ervaren toegevoegd notaris. De geboren en getogen Friese studeerde rechten in Groningen en vertrok daarna naar de Randstad, waar ze sinds 2008 werkzaam is bij Oostland Notaris in Berkel en Rodenrijs. Hier werkte zij eerst als kandidaat-notaris en sinds 2020 als toegevoegd notaris. Janny specialiseert zich in advisering van gezinnen met een kind met een beperking, samengestelde gezinnen en mantelzorgovereenkomsten.

Janny: ‘Als notaris help ik mijn cliënten van A tot Z. Dat is voor beide partijen waardevol, zo ontstaat er een band. De aandachtspunten op het gebied van estate planning zijn voor veel families hetzelfde. Maar elke familie is anders. Familiebanden zijn divers, vermogens zijn anders opgebouwd. Daarom vraagt elke familie om een eigen aanpak en een persoonlijk advies. Dat maakt mijn werk als notaris enorm interessant. Juist omdat elke cliënt anders is, blijf ik mijzelf uitdagen om voor iedereen een passende oplossing te vinden. Ik werk inmiddels bijna 25 jaar als notaris. In die tijd ben ik gegroeid in mijn vak. Dat vergelijk ik vaak met een leren jas. Hoe vaker de jas gedragen wordt, hoe fijner die zit.’

Janny werkt bij Oostland Notaris. Een persoonlijke en laagdrempelige aanpak kenmerkt dit notariskantoor. De eerste 20 minuten van een gesprek zijn altijd gratis en vrijblijvend. Bestaande cliënten die niet meer precies weten wat zij in bijvoorbeeld een testament geregeld hebben, kunnen bij Oostland Notaris terecht voor een gratis opfrisgesprek. Vanwege de drukte is het wel nodig om vóór uw bezoek aan dit kantoor een afspraak te maken.

Overige gegevens

Kantooradres Oostersingel 1
Telefoonnummer kantoor 010-5113866
Postcode 2651 VX
Woonplaats Berkel en Rodenrijs

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden