Mevrouw mr. J.T.G. (Jennifer) Fluitman-Marinussen

Westport Notarissen

Over

Jennifer Fluitman-Marinussen is een bevlogen notaris met een persoonlijke aanpak. Jennifer volgde diverse opleidingen, waaronder Notarieel recht en de specialisatieopleiding Estate Planning aan de Grotius Academie. Sinds 2004 is ze werkzaam in het notariaat. Jennifer geeft speciale aandacht aan de zogenoemde familiebank, waarover ze ook een boek schreef voor de Consumentenbond. Daarnaast draagt Jennifer ouderen een warm hart toe en maakt zij ook deel uit van de commissie Mantelzorg van EPN.

Jennifer: ‘De betrokkenheid bij mijn cliënten vind ik het mooist aan mijn werk. Bij grote levensgebeurtenissen, zoals een huwelijk of de aankoop van een woning, word ik betrokken. Maar ook voor het nalaten van vermogen of bedrijfsopvolging weten mijn klanten mij te vinden. Zo leer ik families en bedrijven echt kennen. Dit zorgt voor een bijzondere vertrouwensband.’

Jennifer is werkzaam bij Westport Notarissen in Wateringen. Westport Notarissen heeft ook vestigingen in Rotterdam en Naaldwijk. Een persoonlijke benadering staat hier hoog in het vaandel. Er zijn avond- en zaterdagopenstellingen. In overleg is bijna alles mogelijk.

Overige gegevens

Kantooradres Galgepad 21
Telefoonnummer kantoor +31 850 133 603
Postcode 2671 MV
Woonplaats Naaldwijk

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden