Mevrouw mr. J.W. (Joline) de Jonge

Beens notariaat

Over

Joline de Jonge is kandidaat-notaris en partner bij Beens Notariaat. In haar werk als estate planner ligt de focus op huwelijkse voorwaarden en testamenten, maar ze benadrukt dat haar werk veel breder is dan dat. Het afwikkelen van nalatenschappen is ook een belangrijk onderdeel van haar werk. Ze vindt het belangrijk om niet alleen fiscale en juridische kennis te bieden, maar ook een diepere, persoonlijke connectie met haar cliënten te hebben.
Wat Joline het meest aanspreekt in haar werk, is het ‘mensenwerk’ – de interactie met cliënten en het opbouwen van relaties die vaak generaties lang duren. Beens Notariaat onderscheidt zich door deze langdurige relaties met cliënten. Ze kennen vaak meerdere generaties van een familie, wat een unieke dynamiek en diepte aan hun dienstverlening toevoegt. In tegenstelling tot sommige kantoren biedt Beens Notariaat geen inloopuren. Dit is een bewuste keuze, die past bij hun benadering van betrokkenheid. Ze geloven in het belang van persoonlijke ontmoetingen waarin ze hun cliënten de aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Joline is al geruime tijd lid van de EPN.  Joline: “Ik waardeer vooral de combinatie van kennisverrijking, de interactie met collega’s en de gezelligheid die het netwerk biedt. Voor mij is de meerwaarde van EPN het samenbrengen van juridische kennis en het samenwerken in commissies, iets waar ik actief aan deelneem.”

Overige gegevens

Kantooradres Koningin Wilhelminalaan 1
Postcode 3818 HN
Woonplaats Amersfoort

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden