Mevrouw mr. M. (Marieke) Görtemöller

Notarissen Davina & Partners

Over

Marieke Görtemöller is een gedreven en ervaren toegevoegd notaris. Ze rondde in 2008 haar studie Notarieel Recht aan de Universiteit in Utrecht af en is sindsdien werkzaam bij notariskantoor Davina & Partners in Hilversum. In 2013 heeft zij zich verder gespecialiseerd in estate planning in het familierecht.

Marieke: ‘In mijn werk staat de cliënt centraal. We gaan samen om tafel om de persoonlijke situatie te bekijken en wensen te inventariseren. Aan de hand daarvan onderzoek ik de mogelijkheden. De wet geldt natuurlijk voor iedereen, maar de gevolgen van de wet verschillen per situatie. Vaak is mijn werk een soort puzzel; ik probeer alle wensen en de wettelijke mogelijkheden goed bij elkaar te brengen. Net zo lang tot er een advies uitkomt dat zo goed mogelijk voldoet aan de wensen van mijn cliënt. Elk gesprek is persoonlijk en iedere cliënt heeft zijn eigen situatie en wensen. Dat houdt het werk uitdagend en gevarieerd. Het mooiste aan mijn vak vind ik het persoonlijke contact met mijn cliënten. Sommige families komen al jarenlang bij ons over de vloer. Daardoor bouw je een vertrouwensband op.’

Marieke werkt bij Davina & Partners in Hilversum, dat zich kenmerkt door een persoonlijke en kwalitatieve aanpak. Het eerste oriënterende (advies)gesprek is vrijblijvend. Daarnaast hechten Marieke en haar collega’s waarde aan goed en blijvend klantcontact. Eens per vijf jaar worden cliënten uitgenodigd voor de testamentscan. De testamentscan is een service van het kantoor waarbij in een bespreking de eerder gemaakte akten opnieuw worden doorgenomen om te beoordelen of deze nog aan de wensen van cliënten voldoen en aansluiten bij hun situatie. Zo blijven cliënten goed geïnformeerd, ook over nieuwe ontwikkelingen, en blijven hun documenten up to date.

Overige gegevens

Kantooradres Emmastraat 19
Telefoonnummer kantoor +31 35 629 91 22
Postcode 1211 NE
Woonplaats Hilversum

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden