Kennisdeling, inspelen op actuele vraagstukken, praktijkontwikkeling en gezelligheid. Dat kunt u verwachten als lid van EPN. Omdat we onze kennis graag met zoveel mogelijk betrokken specialisten willen delen, brengen we graag het lidmaatschap van EPN onder de aandacht.

Wat is EPN?

De Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN) is de oudste en grootste notariële specialistenvereniging. Met meer dan 200 gecertificeerde leden waarborgen we de kwaliteit en dienstverlening van estate planners in het notariaat. Onze leden zijn notarissen en kandidaat-notarissen, verspreid over het hele land. Als vereniging spelen we in op actuele vraagstukken.

Waarom lid worden van EPN?

 • Verdiepen en up-to-date houden van uw kennis via cursussen
 • Kennisdeling via commissies en het Collegiaal Overleg Estate
  Planners (COEP)
 • Het lidmaatschap toont aan dat u een gecertificeerd estate
  planner bent
 • Praktische tools voor praktijkontwikkeling
 • Marketing en communicatie ondersteuning
 • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
 • Een gezellige en gastvrije club specialisten

Benieuwd geworden naar EPN?

Heeft u recent de beroepsopleiding notariaat afgerond? Dan kunt u nu gebruik maken van de pilot-regeling en u aanmelden als aspirant-lid!

Of als u nu een specialisatie opleiding estate planning volgt, kunt u een gratis proeflidmaatschap aanvragen. Na afronding kunt u zich aanmelden als (aspirant)-lid.

Op https://epn-notaris.nl/lid-worden/ leest u meer over de vereisten voor een lidmaatschap.
Eén van die vereisten is dat u een specialisatiecursus estate planning moet hebben gevolgd of de EPN/Grotius opleiding succesvol heeft afgerond.

Heeft u interesse in een proeflidmaatschap? Neem dan contact op met mr. Anneke Rookmaker, secretariaat via info@epn-notaris.nl.

Lid worden van EPN

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden