Geplaatst op 01 november 21

Maak kennis met EPN-voorzitter Bernard Kapma

EPN heeft een nieuwe voorzitter! Op donderdag 23 september nam Bernard Kapma tijdens onze algemene ledenvergadering het stokje over van voormalig voorzitter Niels Baas. We stellen onze nieuwe voorzitter Bernard graag aan u voor!

Achtergrond in het notariaat

Bernard Kapma is notaris bij KB notarissen in Amsterdam. KB notarissen is een middelgroot kantoor. Bernard heeft (samen met zijn team) een praktijk die zich met name richt op de estate planning en verwante zaken, zoals erfenissen, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten. Het kantoor heeft ook een team registergoed en een team ondernemingsrecht. De verschillende teams werken regelmatig samen als dat nodig is voor grotere zaken. Bernard begon zijn loopbaan als kandidaat-notaris en heeft ook bij een afdeling Estate Planning van een bank en bij Netwerk Notarissen ervaring opgedaan. Bernard: “Ik vind het leuk om gespecialiseerd werk te doen waar veel kennis voor nodig is en om nieuwe dingen te leren. Hoe ingewikkelder de zaak, hoe leuker ik het vind!”.

Bernards ervaring bij EPN

Toen Bernard in 2002 terugkwam in het notariaat is hij vrij snel daarna lid geworden van EPN. “Een aantal mensen met wie ik samenwerkte, waren ook lid van EPN. EPN is de eerste specialistenvereniging en het leek mij goed om daar lid van te worden”. Bernard is vaak bij commissies betrokken geweest om nieuwe kennis en ontwikkelingen te delen. Hiervan is het grootste project het levenstestament. Kennis ontwikkelen en delen ziet Bernard als de meerwaarde van EPN: “Hierdoor zorg je er samen voor dat je op de hoogte blijft en kun je het werk doen wat je leuk vindt”.

Bernard als voorzitter van EPN

Na een aantal jaar in het bestuur te hebben gezeten, werd Bernard 23 september 2021 voorzitter. Samen met bestuursleden Jennifer Fluitman, Petra de Jong, Hanneke Linthorst, Martijn Maas, Marjolijn den Otter en Martijn van Valburch wil Bernard EPN groter en sterker maken. Hierdoor worden de leden geholpen om hun specialisatie verder te ontwikkelen: “EPN wil zich de komende tijd inzetten en ontwikkelen op het kenbaar maken van specialisaties van leden aan cliënten. Hierdoor kan iedereen doen wat hij of zij leuk vindt.”

Wij wensen Bernard en zijn bestuur ontzettend veel plezier en succes!

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden