De heer mr. M.E.V. (Martijn) Maas

Heuvelrug Notarissen

Over

Martijn is sinds 2008 notaris bij Heuvelrug Notarissen en heeft de specialisatieopleiding Estate Planning afgerond aan de Grotius Academie. Hij specialiseerde zich binnen de estate planning verder in het adviseren van samengestelde gezinnen. Op dit moment is hij voorzitter van EPN (de vereniging voor Estate Planners in het Notariaat). Naast zijn werk als notaris is hij met verschillende functies betrokken bij hockeyclub Shinty in Driebergen en is hij een groot kookliefhebber.

“Bij estate planning denkt men al snel aan grote vermogens en belastingbesparing. Maar estate planning is veel meer dan dat. Het belangrijkste is dat het vermogen, hoe groot of klein ook, op een mooie manier terechtkomt bij de juiste mensen of instellingen.” Voor Martijn maakt dít het werk interessant en dankbaar. De focus ligt voor Martijn dan ook niet alleen op het besparen van erf- en schenkbelasting of de eigen zorgbijdrage. “Wanneer de wensen goed geregeld zijn, kan de cliënt het weer even laten rusten en onbezorgd verder.”

Martijn is werkzaam bij Heuvelrug Notarissen in Wijk bij Duurstede. Heuvelrug Notarissen heeft ook vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Leersum. Ook na het opstellen van een (levens)testament of  na welke akte ook blijft Heuvelrug Notarissen betrokken bij haar cliënten. Dit doen zij onder andere door een vrijblijvend periodiek ‘ZekerWeten’-gesprek aan te bieden, om met cliënten te beoordelen en te controleren of de geregelde zaken nog aansluiten op de wensen van dat moment.

Overige gegevens

Kantooradres Frankenweg 2
Telefoonnummer kantoor +31 343 522 634
Postcode 3962 CE
Woonplaats WIJK BIJ DUURSTEDE

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden