De heer mr. M.E.V. (Martijn) Maas

Heuvelrug Notarissen

Over

Martijn is een scherpe en doortastende notaris. Hij is enorm ervaren en gedreven. Martijn heeft de specialisatieopleiding Estate Planning afgerond aan de Grotius Academie. Hij specialiseerde zich binnen de estate planning verder in het adviseren van samengestelde gezinnen. Naast zijn werk als notaris is hij vaak op het hockeyveld en in de keuken te vinden.

“Bij estate planning denkt men al snel aan grote vermogens en belastingbesparing. Maar estate planning is veel meer dan dat. Het belangrijkste is dat het vermogen, hoe groot of klein ook, op een mooie manier terechtkomt bij de juiste mensen of instellingen.” Voor Martijn maakt dít het werk interessant en dankbaar. De focus ligt voor Martijn dan ook niet alleen op het besparen van erf- en schenkbelasting. “Wanneer deze zaken goed geregeld zijn, kan de cliënt het weer even laten rusten en onbezorgd verder.”

Martijn is werkzaam bij Heuvelrug Notarissen in Wijk bij Duurstede. Heuvelrug Notarissen heeft ook vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Leersum. Ook na het opstellen van een (levens)testament of  na welke akte ook blijft Heuvelrug Notarissen betrokken bij haar cliënten. Dit doen zij onder andere door een vrijblijvend periodiek ‘ZekerWeten’-gesprek aan te bieden, om met cliënten te beoordelen en te controleren of de geregelde zaken nog aansluiten op de wensen van dat moment.

Overige gegevens

Kantooradres Oeverstraat 6
Telefoonnummer kantoor +31 343 522 634
Postcode 3961AN
Woonplaats WIJK BIJ DUURSTEDE

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden