De Europese verordening huwelijksvermogensstelsels is op 29 januari 2019 in werking getreden. Het notariaat en de advocatuur adviseren nu bijna tweeënhalf jaar over deze complexe Europese wetgeving. Ook de eerste rechterlijke uitspraken zijn er. Op dit congres wordt door nationale en internationale sprekers ingegaan op de ervaringen in de praktijk, nieuwe inzichten en de eerste jurisprudentie. Door het volgen van dit congres bent u op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen.

Sprekers:
mr. C.H. Baas, voorzitter EPN
de heer R. Frimston, UK
mr. S.H. Heijning, IPR-specialist verbonden aan Het Notarieel Bureau
mr. dr. J-G. Knot, o.a. als Hoofddocent IPR verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen
mr. A. Morot, advocaat/partner bij Link advocaten
mr. P. Wautelet, advocaat en hoogleraar Universiteit van Luik

De internationale sprekers zullen vanuit eigen land via een online verbinding hun bijdrage geven. De overige sprekers zijn aanwezig in Driebergen. Indien de Corona-maatregelen het toestaan zijn er een beperkt aantal plaatsen op de locatie Antropia, Hoofdweg 8 te Driebergen.
Als u aanwezig wilt zijn, kunt u deze voorkeur op het aanmeldformulier aangeven. Op volgorde van binnenkomst zullen de plaatsen, indien mogelijk, worden toegekend.

Tijden: van 13.15 tot 17.15 uur (met korte pauzes tussendoor)
Locatie: online via ZOOM, en indien de Corona-maatregelen het toestaan zijn er een beperkt aantal plaatsen op de locatie Antropia, Hoofdweg 8 te Driebergen.
Kosten: Voor EPN-leden bedragen de kosten voor deelname 50,- euro ex btw. Voor niet-leden bedragen de kosten 125,- ex btw.
PE-punten: 3 pe punten voor EPN, KNB. Advocaten ontvangen een bewijs van deelname voor de vFAS, NOvA.

Aanmelding Symposium Dag van het erfrecht 15 juni 2023

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden