Geplaatst op 08 november 21

Maak kennis met EPN-bestuurslid Marjolijn den Otter

Op donderdag 23 september hebben we tijdens onze algemene ledenvergadering Marjolijn den Otter als bestuurslid van EPN verwelkomd. We stellen Marjolijn graag aan u voor!  

Notaris bij Wilbrink & Den Otter

Marjolijn den Otter is sinds 2005 in het notariaat werkzaam, met name in de familierechtpraktijk. Ze begon als kandidaat-notaris en is sinds 2019 notaris. Marjolijn: “Ik heb samen met mijn compagnon Ruud Wilbrink een eigen kantoor in Hengelo: Wilbrink & Den Otter. Ik ben naast het familierecht voornamelijk met estate planning bezig”.

Haar loopbaan in het notariaat begon met een stage tijdens haar opleiding, maar haar voorkeur voor familierecht kwam pas naar voren na het overlijden van haar opa. Marjolijn: “Toen mijn opa overleed, had ik een verklaring van erfrecht nodig. Toen ben ik weer bij het kantoor van mijn stage terechtgekomen. Ze zeiden: “Goh, ga notarieel recht studeren en kom bij ons werken bij het familierecht.” En zo ben ik in het notariaat gekomen!”

Marjolijns ervaring met EPN

Marjolijn heeft in 2015 haar examen bij EPN gedaan en is sindsdien lid. Leren van elkaar, ontwikkelen en kennis delen ziet zij als meerwaarde van EPN: “Bij EPN doe je ontzettend veel kennis op. De goede inhoudelijke cursussen en de COEP opdrachten zorgen ervoor dat leden zich focussen op een specifiek onderdeel en daar veel over leren. Daarnaast kun je ook echt leren van elkaar en kennis delen.”

Marjolijn als bestuurslid van EPN

Marjolijn is vanuit de commissie patchwork bij het bestuur van EPN terechtgekomen. Samen met de andere bestuursleden hoopt Marjolijn te kunnen voortzetten wat EPN heeft opgebouwd: “We willen ervoor zorgen dat EPN een volwaardige vereniging blijft. We willen voorop blijven in de kennis van estate planning. Veel mensen denken bij estate planning mogelijk niet meteen aan een notaris, terwijl we dat juist bij uitstek zijn.”

Wij wensen Marjolijn ontzettend veel plezier en succes!

Vereniging van Estate Planners in het Notariaat

Inloggen voor leden